By continuing your navigation on https://act.thehumansafetynet.org you agree to the use of cookies and similar technologies to ensure the nominal operation of the website (eg. maintain your connection).

Close

THSN 2022 Challenge
Romania

THSN Global challenge 2022 KICK-OFF video-ROM.mp4 from The Human Safety Net on Vimeo.

€ 1,404.43

s-au strâns pentru THSN Challenge 222 în România

 

0

angajați, agenți și parteneri ai Generali România și-au activat paginile de strângere de fonduri

Descoperă provocările din România sau creeaz-o pe a ta

Provocarea de mai jos a fost creată de echipa de coordonare din România. Poți alege să o susții sau o poți crea pe a ta.

test

Miscare pentru suflet

Miscarea este sanatoasa atat pentru corp, cat si pentru suflet. Alearga, mergi pe bicicleta, in drumetii sau pur si simplu practica sportul preferat singur sau intr-un grup de prieteni. Iti poti alege singur un obiectiv care sa iti atraga sustinatori si pornesti in calatorie. Prin fiecare sport practicat, sustinem un viitor mai bun pentru copiii din familii vulnerabile.

Înregistrează-te
test

Construiți-vă propriile provocări

Puteți, de asemenea, să vă creați propria provocare pentru a strânge fonduri pentru The Human Safety Net. Depinde de voi! 

Puteți face acest lucru singuri sau împreună cu alți colegi: doriți să urcați pe un munte, să organizați o seară digitală de karaoke Fiți creativi, făceți-vă cunoscută provocarea și începeți să strângeți fonduri pe pagina voastră!

Înregistrează-te

 

PROGRAMUL ȘI INSTRUMENTELE DETALIATE pentru a participa la THSN 2022 GLOBAL CHALLENGE în România

Descarcă programul

AI NEVOIE DE AJUTOR?

Deoarece vrem să aveți succes în campania voastră de strângere de fonduri, am creat un set de sfaturi. Și, nu uitați, suntem aici să vă ajutăm. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați coordonatorii de țară. Vom fi bucurosi să vă ajutăm.

Descoperiti câteva sfaturi pentru strângerea de fonduri

€ 1,404.43

Share this event

No fundraising page at the moment