By continuing your navigation on https://act.thehumansafetynet.org you agree to the use of cookies and similar technologies to ensure the nominal operation of the website (eg. maintain your connection).

Close

1 millió lépés a Generaliban

by Mihály Erdős

€ 117.72

raised so far. Fundraising target € 100

117%

Project
over

4

donations

Donate

Individual page

Share this fundraising page

Project
Donations
Comments

A The Human Safety Net a Generali nemzetközi kezdeményezése, melyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy a legelesettebbeknek segítsünk Európa, Latin-Amerika és Ázsia 23 országában. A programunk egymást segítő emberek láncolatán keresztül valósul meg, akik közösen szeretnének tenni és segíteni.

Én is részt veszek a programban! A hazai program a koraszülöttek és családjaik megsegítését tűzte ki céljául. Két civil szervezetet támogatunk, amelyek a családközpontú, színvonalas koraszülött-ellátás megteremtéséért, a legmagasabb szintű ellátási és ápolási módszerek meghonosításáért dolgozik.

A koronavírus járvány mindannyiunk életében sok nehézséget okozott, és sajnos a várandósokat és a csecsemőket is sújtja, számos családban tragédiát okozva. Nem is beszélve a kórházak megnövekedett leterheltségéről, az orvosok és egészségügyi dolgozók emberfeletti munkajáráról. A segítség most fontosabb, mint valaha.

Önkéntesként kihívásokat teljesítünk, hogy ezzel adományokat gyűjtsünk. Én is csatlakozom egy kihíváshoz, és ennek keretében elindítottam saját adománygyűjtésemet. Azt vállalom, hogy június 4-6. között lefutok egy félmaratont, vagyis 21 km-t!

Arra kérek mindenkit, hogy csatlakozzon hozzám, és támogasson a célom elérésében! Globális szinten az adományok több ezer családnak, inzézménynek jelentenek majd támogatást 46 civil szervezeten keresztül.

Remélem, hogy rád is számíthatok a kampányomban! A legapróbb adomány is óriási segítséget jelent a legapróbbak számára.

Köszönöm, hogy segítesz!

See all

06/14/2021

T. Á.

€ 6.92

06/04/2021

€ 13.85

06/03/2021

€ 69.25

06/02/2021

Z. S.

€ 27.70

Remélem, sokan csatlakoznak, gratulálok a kezdeményezéshez, biztos jó helyre kerül!
See all

Add a new comment

See all

The Human Safety Net is a global movement of people helping people. Our programs aim to unlock the potential of people living in vulnerable circumstances. Learn more and follow us on www.thehumansafetynet.org