By continuing your navigation on https://act.thehumansafetynet.org you agree to the use of cookies and similar technologies to ensure the nominal operation of the website (eg. maintain your connection).

Close

10 km séta a koraszülött csecsemőkért

by Enikő Szűcs

€ 27.70

raised so far. Fundraising target € 100

27%

Project
over

2

donations

Donate

Individual page

Share this fundraising page

Project
Donations
Comments

A The Human Safety Net a Generali nemzetközi kezdeményezése, melyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy a legelesettebbeknek segítsünk Európa, Latin-Amerika és Ázsia 23 országában. A programunk egymást segítő emberek láncolatán keresztül valósul meg, akik közösen szeretnének tenni és segíteni.

Én is részt veszek a programban! A hazai program a koraszülöttek és családjaik megsegítését tűzte ki céljául. Két civil szervezetet támogatunk, amelyek a családközpontú, színvonalas koraszülött-ellátás megteremtéséért, a legmagasabb szintű ellátási és ápolási módszerek meghonosításáért dolgozik.

A koronavírus járvány mindannyiunk életében sok nehézséget okozott, és sajnos a várandósokat és a csecsemőket is sújtja, számos családban tragédiát okozva. Nem is beszélve a kórházak megnövekedett leterheltségéről, az orvosok és egészségügyi dolgozók emberfeletti munkajáráról. A segítség most fontosabb, mint valaha.

Önkéntesként kihívásokat teljesítünk, hogy ezzel adományokat gyűjtsünk. Én is csatlakozom egy kihíváshoz, és ennek keretében elindítottam saját adománygyűjtésemet. Egyéni vállalásom az, hogy 15.000 lépést megteszek a kampány időtartama alatt.

Arra kérek mindenkit, hogy csatlakozzon hozzám, és támogasson a célom elérésében! Globális szinten az adományok több ezer családnak, inzézménynek jelentenek majd támogatást 46 civil szervezeten keresztül.

Remélem, hogy Rád is számíthatok a kampányomban! A legapróbb adomány is óriási segítséget jelent a legapróbbak számára.

Köszönöm, hogy segítesz!

See all

06/03/2021

K. D.

€ 13.85

05/31/2021

S. E.

€ 13.85

See all

Add a new comment

See all

The Human Safety Net is a global movement of people helping people. Our programs aim to unlock the potential of people living in vulnerable circumstances. Learn more and follow us on www.thehumansafetynet.org