By continuing your navigation on https://act.thehumansafetynet.org you agree to the use of cookies and similar technologies to ensure the nominal operation of the website (eg. maintain your connection).

Close

20 000 lépés túrabakancsban

by Magda Bába-Szabó

€ 34.62

raised so far. Fundraising target € 100

34%

Project
over

2

donations

Donate

Individual page

Share this fundraising page

Project
Donations
Comments

A The Human Safety Net a Generali nemzetközi kezdeményezése, melyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy a legelesettebbeknek segítsünk Európa, Latin-Amerika és Ázsia 23 országában. A programunk egymást segítő emberek láncolatán keresztül valósul meg, akik közösen szeretnének tenni és segíteni.

Én is részt veszek a hazai programban, amely a koraszülöttek és családjaik megsegítését tűzte ki céljául.

A koronavírus járvány mindannyiunk életében sok nehézséget okozott, és sajnos a várandósokat és a csecsemőket is sújtja, számos családban tragédiát okozva. Nem is beszélve a kórházak megnövekedett leterheltségéről, az orvosok és egészségügyi dolgozók emberfeletti munkajáráról. A segítség most fontosabb, mint valaha.

Önkéntesként kihívásokat teljesítünk, hogy ezzel adományokat gyűjtsünk. Én is csatlakoztam egy kihíváshoz, és ennek keretében elindítottam saját adománygyűjtésemet.

Mi, a Generaliban azt a célt tűztük ki magunk előtt, hogy 1 millió lépést tegyünk meg együtt Magyarországon. Ehhez én 20 000 lépést vállaltam, amit túrázással fogok megtenni. 

Arra kérek mindenkit, hogy csatlakozzon hozzám, és támogasson a célom elérésében! 

Remélem, hogy rád is számíthatok! A legapróbb adomány is óriási segítséget jelent a legapróbbak számára.

Köszönöm, hogy segítesz!

See all

06/15/2021

T. Á.

€ 6.92

06/03/2021

€ 27.70

See all

Add a new comment

See all

The Human Safety Net is a global movement of people helping people. Our programs aim to unlock the potential of people living in vulnerable circumstances. Learn more and follow us on www.thehumansafetynet.org