By continuing your navigation on https://act.thehumansafetynet.org you agree to the use of cookies and similar technologies to ensure the nominal operation of the website (eg. maintain your connection).

Close

500 km a köraszülött babákért

€ 48.47

raised so far. Fundraising target € 100

48%

Project
over

4

donations

Donate

Team page

Share this fundraising page

Project
Team
Donations
Comments

A The Human Safety Net a Generali nemzetközi kezdeményezése, melyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy a legelesettebbeknek segítsünk. A programunk egymást segítő emberek láncolatán keresztül valósul meg, akik közösen szeretnének tenni és segíteni.

A Genertel Biztosító a Generali Csoport tagvállalataként részt vesz a programban, munkatársaik pedig önkéntes sportolással, és 500 km-es cél  teljesítésével szeretnék támogatni a THSN programot! A hazai program a koraszülöttek és családjaik megsegítését tűzte ki céljául. Két civil szervezetet támogatunk, amelyek a családközpontú, színvonalas koraszülött-ellátás megteremtéséért, a legmagasabb szintű ellátási és ápolási módszerek meghonosításáért dolgozik.

A koronavírus járvány mindannyiunk életében sok nehézséget okozott, és sajnos a várandósokat és a csecsemőket is sújtja, számos családban tragédiát okozva. Nem is beszélve a kórházak megnövekedett leterheltségéről, az orvosok és egészségügyi dolgozók emberfeletti munkajáráról. A segítség most fontosabb, mint valaha.

Önkéntesként kihívásokat teljesítünk, hogy ezzel adományokat gyűjtsünk. A Genertel csapata is csatlakozik egy kihíváshoz, és ennek keretében elindítottuk saját adománygyűjtésünket.

Arra kérünk mindenkit, hogy csatlakozzon hozzánk, és támogasson bennünket a célunk elérésében! 

Remélem, hogy rád is számíthatunk a kampányunkban! A legapróbb adomány is óriási segítséget jelent a legapróbbak számára.

Köszönjük, hogy segítesz!

See all
 • 06/06/2021

  Mariann Árr

  Csapat létrehozója
  (Team creator)

 • 06/07/2021

  Edina Gulicskáné Tősér

  Csapattag

 • 06/07/2021

  Attila Kovács

  Csapattag

See all

06/14/2021

€ 13.85

06/10/2021

€ 27.70

06/10/2021

Z. N.

€ 2.77

06/09/2021

€ 4.15

Csak így tovább :)
See all

Add a new comment

See all

The Human Safety Net is a global movement of people helping people. Our programs aim to unlock the potential of people living in vulnerable circumstances. Learn more and follow us on www.thehumansafetynet.org