By continuing your navigation on https://act.thehumansafetynet.org you agree to the use of cookies and similar technologies to ensure the nominal operation of the website (eg. maintain your connection).

Close

8 lábon a koraszülöttekért

by Ildikó Földi-Tamás

€ 70.63

raised so far. Fundraising target € 100

70%

Project
over

4

donations

Donate

Individual page

Share this fundraising page

Project
Donations
Comments

Az apró tettek, az apró lépések egy koraszülött babának és a családjának a világot jelenthetik. Különösen az első napokban. A THSN az Újszülöttekért programban évek óta igyekszünk néha egészen aprónak tűnő tettekkel segíteni a koraszülött ellátást, amelyek valójában nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy egészséges babák térhessenek haza az inkubátorokból. Gyűjtöttünk már közösen popsitörlőt, adományoztunk zajszintmérőt, szerveztünk relaxálónapot a nővérkéknek, gondoskodtunk a karácsonyi nagybevásárlásról, festettünk babaruhákat, varrattunk babatakarókat - a közösség erejével. És persze ott van a képzési és nagyszabású eszközadományozási program is, amelyet a Generali támogat. 

Most ismét közösségünk erejére támaszkodva 1 millió lépést és ezzel legalább 1 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, hogy újabb hasznos eszközzel segíthessük a kórházi munkát. 

Önkéntesként vállaljuk, hogy 8 lábon - 2 felnőtt és kölyökkutya - összesen 30 ezer lépést teszünk meg. Támogass minket ebben adományoddal! 

Remélem, hogy rád is számíthatok a kampányomban! A legapróbb adomány is óriási segítséget jelent a legapróbbak számára.

Köszönöm, hogy segítesz!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A The Human Safety Net a Generali nemzetközi kezdeményezése, melyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy a legelesettebbeknek segítsünk Európa, Latin-Amerika és Ázsia 23 országában. A programunk egymást segítő emberek láncolatán keresztül valósul meg, akik közösen szeretnének tenni és segíteni.

A hazai program a koraszülöttek és családjaik megsegítését tűzte ki céljául. Két civil szervezetet támogatunk, amelyek a családközpontú, színvonalas koraszülött-ellátás megteremtéséért, a legmagasabb szintű ellátási és ápolási módszerek meghonosításáért dolgozik.

A koronavírus járvány mindannyiunk életében sok nehézséget okozott, és sajnos a várandósokat és a csecsemőket is sújtja, számos családban tragédiát okozva. Nem is beszélve a kórházak megnövekedett leterheltségéről, az orvosok és egészségügyi dolgozók emberfeletti munkajáráról. A segítség most fontosabb, mint valaha.

Globális szinten az adományok több ezer családnak, inzézménynek jelentenek majd támogatást 46 civil szervezeten keresztül.

 

See all

06/11/2021

€ 27.70

06/11/2021

B. A. J.

€ 8.31

HAJRÁ KICSIK! :)

06/06/2021

N. M.

€ 6.92

Hajrá a jó ügyekért!

06/06/2021

€ 27.70

See all

Add a new comment

See all

The Human Safety Net is a global movement of people helping people. Our programs aim to unlock the potential of people living in vulnerable circumstances. Learn more and follow us on www.thehumansafetynet.org