By continuing your navigation on https://act.thehumansafetynet.org you agree to the use of cookies and similar technologies to ensure the nominal operation of the website (eg. maintain your connection).

Close

Camino emlékek újratöltve: Villar de Mazarife és Astorga távolságnyi séta Magyarországon

by Mariann Árr

€ 74.79

raised so far. Fundraising target € 100

74%

Project
over

3

donations

Donate

Individual page

Share this fundraising page

Project
Donations
Comments

Két éve már, hogy 550 km-t sétáltam az El Camino spanyol zarándokúton. A 28 nap alatt sok-sok kihíváson és megpróbáltatáson mentem keresztül, de talán fizikailag és mentálisan is egy nap, egy 34 km-es táv volt a legnehezebb Villar de Mazarife és Astorga között. Főleg, hogy elképesztő meleg volt. Ez az az emlék, amit mindig előhúzok, ha esetleg elbizonytalanodnék, hogy valami nem fog menni, valamit nem tudok megcsinálni J

Most itt az ideje, hogy felfrissítsem és újra lesétáljam a távot (~45 000 lépés), csak most Magyarországon, és egy jó ügy érdekében.

Csatlakoztam a Generali 1 millió lépés Magyarországon – 1 millió lépés a gondoskodásért kampányhoz! Én ezzel szeretnék hozzájárulni a THSN az Újszülöttekért programunk támogatásához, hogy minél több koraszülött babának tudjunk segítséget nyújtani. 

A The Human Safety Net a Generali nemzetközi kezdeményezése, melyet azzal a céllal hoztunk létre, hogy a legelesettebbeknek segítsünk Európa, Latin-Amerika és Ázsia 23 országában. A programunk egymást segítő emberek láncolatán keresztül valósul meg, akik közösen szeretnének tenni és segíteni.

A hazai programunk a koraszülöttek és családjaik megsegítését tűzte ki céljául. A koronavírus járvány következményei miatt a segítség most fontosabb, mint valaha.

Önkéntesként kihívásokat teljesítünk, hogy ezzel adományokat gyűjtsünk. Én is csatlakoztam ehhez a kezdeményezéshez és vállaltam ezt a sétát, hogy adományt gyűjtsek. 

Csatlakozzatok ti is, és támogassátok programunkat!

Köszönöm, hogy segítetek!

See all

06/07/2021

€ 69.25

06/07/2021

E. T.

€ 2.77

Örülök a kezdeményezésnek! Igazán nemes célt támogat!

06/05/2021

M. À.

€ 2.77

See all

Add a new comment

See all

The Human Safety Net is a global movement of people helping people. Our programs aim to unlock the potential of people living in vulnerable circumstances. Learn more and follow us on www.thehumansafetynet.org