By continuing your navigation on https://act.thehumansafetynet.org you agree to the use of cookies and similar technologies to ensure the nominal operation of the website (eg. maintain your connection).

Close

Egy piciny élet magunkhoz ölelése

by Beáta Magyar

€ 16.62

raised so far. Fundraising target € 1,000

1%

Project
over

2

donations

Donate

Individual page

Share this fundraising page

Project
Donations
Comments

 EGY PICINY ÉLET MAGUNKHOZ ÖLELÉSE

A The Human Safety Net a Generali nemzetközi kezdeményezése,  egymást segítő emberek láncolatán keresztül valósul meg, akik közösen szeretnének tenni és segíteni.

Én is részt veszek a programban,ami a koraszülöttek és családjaik megsegítését tűzte ki céljául, hogy minden gyermekre vágyó szülő magához ölelhesse a csöppnyi életet.

Egy szelet sütemény, amit nem eszel meg, hanem adakozásra szánsz,  garantáltan növeli boldogsághormon-szintedet, hiszen pici babáknak segítesz vele.

Nekem kétszer is megadatott, hogy egészséges gyermekeimet ölelhettem és ölelhetem magamhoz, amiért nagy hálát érzek a szívemben.

Sajnos vannak temető csendjében emlékező szülők, ahol  a kis síroknál egy időpont van mindössze. Mert világra jöttek, de nem élhettek ezen a világon, csak néhány percet, órácskát.

Hogy melyik gyermek életét sikerült volna megmenteni, ezt nem tudhatjuk, de köztünk élnek a kis 

Tiborok

Hannák

Somák

Nórák

akik esélyt kaptak az életre az adományok által.

 Két civil szervezetet támogatunk, amelyek a családközpontú, színvonalas koraszülött-ellátás megteremtéséért, a legmagasabb szintű ellátási és ápolási módszerek meghonosításáért dolgozik.

Én is csatlakoztam a  kihíváshoz, és ennek keretében elindítottam az adománygyűjtést.

Arra kérlek, Te is csatlakozz hozzám, és rajtam keresztül támogassuk a THSN -t a cél elérésében! Globális szinten az adományok több ezer családnak, inzézménynek jelentenek majd támogatást 46 civil szervezeten keresztül.

Remélem, hogy Rád is számíthatok a kampányomban! A legapróbb adomány is óriási segítséget jelent a legapróbbak számára.

Köszönöm, hogy segítesz!

 

 

 

See all

06/03/2021

R. F.

€ 2.77

05/26/2021

€ 13.85

See all

Add a new comment

See all

The Human Safety Net is a global movement of people helping people. Our programs aim to unlock the potential of people living in vulnerable circumstances. Learn more and follow us on www.thehumansafetynet.org