By continuing your navigation on https://act.thehumansafetynet.org you agree to the use of cookies and similar technologies to ensure the nominal operation of the website (eg. maintain your connection).

Close

Prelazimo kilometre i čistimo ulice za decu sa smetnjama u razvoju

by Dragan Filipović

€ 255

(and € 42.50 of pledges)

raised so far. Fundraising target € 500

51%

Project
over

3

donations

Donate

Individual page

Share this fundraising page

Project
Donations
Comments

Dragi prijatelji,

Sa ponosom vas obaveštavam da ću tokom prve dve nedelje juna učestovati u dva izazova kako bih sakupio novac za humanitarnu inicijativu The Human Safety Net u Srbiji. Moji izazovi će biti vožnja bicikla i čišćenje ulica u Beogradu. 

Pošto je Generali osnovan 1831. godine, cilj je da zbir svih distanci koje ćemo pretrčati ili preći biciklom bude 1831 km, a kako kompanija ove godine obeležava 190. jubilej, ukupna dužina očišćenih ulica u gradovima u Srbiji treba da bude 190 km.
Savladavanjem ovih izazova želimo da širimo svest o značaju očuvanja životne sredine i brizi o zdravlju, i da ujedno sakupimo sredstva za opremanje senzornih soba za decu sa smetnjama u razvoju u Zaječaru i Beogradu. Nadam se da mogu da računam na vašu podršku. 
The Human Safety Net je Generalijeva globalna humanitarna inicijativa koja pruža podršku porodicama s decom uzrasta do šest godina i pomaže izbeglicama da se kroz zapošljavanje integrišu u društvo. U Srbiji je naš partner Fondacija Novak Đoković, sa kojom kroz različite projekte i aktivnosti, uključujući i ovu lepu akciju koju sprovodimo u junu, pomažemo roditeljima i starateljima da deci uzrasta do šest godina omoguće ostvarenje punog potencijala uprkos teškim životnim okolnostima. 
Verujem da je sada, kada se svi suočavamo sa posledicama pandemije, podrška mnogima potrebnija više nego ikada, a naročito roditeljima i deci sa smetnjama u razvoju. 
Pozivam vas da podržite moju kampanju – svaka donacija je važna. 
Uplatu možete izvršiti na ovoj platformi, platnom karticom ili uplatnicom, ili slanjem SMS poruke sa tekstom Donacija na broj 2205. Cena poruke je 200 RSD (važi za MTS, Telenor i A1).

 

See all

06/09/2021

Zorica Todorovic

pledge

€ 42.50

05/30/2021

Bojan Radojicic

€ 127.50

05/28/2021

Dragan Filipović

€ 127.50

See all

Add a new comment

See all

The Human Safety Net is a global movement of people helping people. Our programs aim to unlock the potential of people living in vulnerable circumstances. Learn more and follow us on www.thehumansafetynet.org