By continuing your navigation on https://act.thehumansafetynet.org you agree to the use of cookies and similar technologies to ensure the nominal operation of the website (eg. maintain your connection).

Close

Un loc in cursa pentru viitor

by Adrian Teslovan

€ 121.79

raised so far. Fundraising target € 120

101%

Project
over

1

donation

Donate

Individual page

Share this fundraising page

Project
Donations
Comments

Dragi prieteni,  

Pentru ca pasiunea mea sunt sporturile cu motor, ma bucur sa invit alaturi de mine o persoana la fel de pasionata si dornica sa sprijine cu o contributie familiile vulnerabile din tara noastra, care sa imi fie co-pilot intr-o sesiune de antrenament. 

O cursa de neuitat va asteapta, asa ca puneti-va centura de siguranta si bucurati-va de o experienta plina de adrenalina!  

Data: 11 iunie 

Etapa: Raliul Argesului 

Sesiunea va fi rezervata primei persoane care va contribui cu valoarea de 600 RON. Toata suma va merge catre Fundatia Noi Orizonturi, partenerul THSN al Generali in Romania. Orice detalii si formalitati le vom rezolva inainte de cursa. 

Multumesc si va astept alaturi de mine! 

See all

06/07/2021

€ 121.79

See all

Add a new comment

See all

The Human Safety Net is a global movement of people helping people. Our programs aim to unlock the potential of people living in vulnerable circumstances. Learn more and follow us on www.thehumansafetynet.org